banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

AK Parti Siyaset Akademisi Başvuruları Başladı

AK Parti Şanlıurfa teşkilatı tarafından düzenlenen "Siyaset Akademisi" kayıtları başladı. Siyaset Akademisine kimler başvuruda bulunabilir? Siyaset Akademisi başvurusu ne zaman? Siyaset Akademisi ücretleri ne kadar?


AK Parti Şanlıurfa Arge birim Başkanlığı olarak Siyaset Akademisi 15 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında başvurular alınacaktır.
11 Temmuz 2016 tarihinde Siyaset Akademisi başlayacaktır. Talep eden vatandaşlarımız müracaatlarını Vakıf Bank şubelerinde yapabilirler. Müracaat ücretleri şu şekilde olacaktır. Erkeler Adaylar 200 TL, Bayanlar Adaylar 150 TL, Engelliler Adaylar 100 TL yatırarak dekont ve 2 resim ile AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımıza müracaat edebilir. 18 yaşını doldurmuş bütün halkımız Siyaset Akademisine katılabilir.

Vakıf Bank Ankara Yenişehir Şubesi
TR72 0001 5001 5800 7289 9481 89 IBAN nolu hesaba

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.