banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Adnan Hoca'dan Nagehan'a şok iltifatlar
Beyaz TV'de yayınlanan Med Cezir adlı programa katılan Adnan Oktar ve Nagehan Alçı arasındaki diyaloglar geceye damgasını vurdu. Son dönemlerde yaptığı programındaki genç kadınlarla olan ilginç diyaloglarla dikkat çeken Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar gazeteci Nagehan Alçı'ya ilginç iltifatlarda bulundu.

Adnan Hoca'nın etrafına neden sürekli güzel kadınlar olduğunu soran Alçı "Siz de çok güzel bir kadınsınız. İçim açılıyor güzel bir insan görünce." cevabını aldı.

ALÇI'YI UTANDIRAN SÖZLER

Programında kullandığı 'kedi canını' kelimesinin anlamını sorulunca Adnan Oktar'ın "Sevgimi ifade etmek için kelimeler kullanırım. Kedi tatlılığı görüyorum sizde de. Tatlı bir kediye benziyorsunuz" sözleri Alçı'yı panikletti. "Yapmayın hocam yazıp çizecekler." diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Her zaman sert üslubuyla bilinen Nagehan Alçı'nın program boyuncaki sakinliği de izleyicilerin dikkatlerinden kaçmadı.


Adnan Hoca'dan Nagehan'a şok sözler Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.