banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Viranşehir Eyyübiye Diyarbakır

Adıyaman yolunda Kafa kafaya girdiler: 1 ölü 7 yaralı

URFA HABERLER-Adıyaman- Şanlıurfa karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.
Kaza Adıyaman- Şanlıurfa karayolu Doyran köyü yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hakan Korkmaz idaresindeki 02 LC 486 plakalı otomobil, Bilal İnce idaresindeki 52 AU 730 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri ile otomobillerdeki Turgay Korkmaz, Esma Nur Selçuk, Fatma Nur Selçuk, Talha Selçuk, Yıldız Selçuk ve Mehmet Akif Selçuk yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Adıyaman Özel Park Hospital hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Korkmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.