banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

2. Yangında yaralanan mahkumların isimleri
42 KİŞİ YARALANDI



Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, akşam saatlerinde çıkan yangında polis, asker, tutuklu ve hükümlü 42 kişinin dumandan etkilenerek hastaneye götürüldüğünü, bu kişilerden sadece 1'inin olaylar sırasında kalp krizi geçirdiğini ve yoğun bakım ünitesinde tutulduğunu söyledi.


HASTANEYE GİDEN TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERİN İSİMLERİ




Çıkan olaylarda 12'si jandarma ve polis 30'u ise tutuklu ve hükümlü 42 kişinin dumandan etkilendiği belirlendi. Hastaneye götürülerek tedavisine başlanan ve bazıları taburcu edilen tutuklu ve hükümlülerden bazılarının isimleri ise şunları:



Şükrü Demir, İbrahim Halil Fırat, Erkan Ayaz, Halil Düğer, Zülfü Olgaz, Ahmet Aslan, Yaşar Özdemir, Ali Bulut, Abdülkadir Turanoğlu, Fevzi Bozkurt, Hüseyin Gözbebe, İde Bozdağ, Salih Kurtoğlu, Eyüp Karadeniz, Ahmet Kaplan, Faruk Adıyaman, Mithat Güler, Hüseyin Şahin, Hasan Basri Sarı, Bahattin Çiftçi ve Fuat Korkmaz.
Kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.