banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

11 Nisan stadına Şanlıurfaspor store açıldı

İçerisinde Şanlıurfaspor renlerinin tüm dormalarının satıldığı mağazanın Şanlıurfaspor taraftarına hayırlı olmasını dileyen Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, Twitter hesabından: "Urfastore Şanlıurfaspor taraftarlarına hayırlı olsun." dedi.

ŞANLIURFASPOR TARAFTAR FORMALARIMIZ SATIŞA SUNULDU‏

FORMA FİYATLARIMIZ 30 TL

Şanlıurfaspor İdari Menejeri Hakan Keşküş, Şanlıurfaspor’un tanıtımında önemli rol oynayacak formalardan her taraftarın alması çağrısında bulundu. Formaların fiyatının 30 TL gibi cüzzi bir fiyattan satışa sunulduğunu belirten Hakan Keşküş, forma satışının kulübe gelir sağlayacağını da ifade etti.

Satış yerlerimiz : 11 Nisan Stadyumu önü (Urfa Store), Şanlıurfaspor GAP Arena Stadyumu (Urfa Store) ve Şanlıurfaspor Kulübü Sosyal Tesisleri.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan çiftçi 6 yıl önce

Yeni formalar satış tami