banner2

Eziklik psikolojisi islami hassasiyeti ağır basanlar için her zaman bu ülkede büyük hendikap olmuş, olmaya devam ediyor.

Yaşadığımız siyasal islam akımının ilerleyişi bile eziklik psikolojisindeki İslamcıları bu hastalığından kurtulmasına çare olmadı.

Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e intihal suçlaması ile yayın yapan Ciner Grubunda köşe yazması, yine islami camianın ağabey rolündeki Prof. Salih Tuğ ve Nevzat Yalçıntaş’ın Aydın Doğan Başkanlığındaki Doğan Yayın İlkeleri toplantısına katılması, Milli Görüş ve daha sonra AK Parti camiasının dobra ve sulu gözlü ağabeyi Bülent Arınç’ın Aydın Doğan medyasına sığınması eziklik psikolojisinin bir somut göstergesidir.

“Askerlerin miğferine, Kağnıların tekerine, Buda´nın tunç heykeline, Hak yol İslâm yazacağız” hedefiyle öncülük eden ağabeylerin islam karşıtı yayın yapan kudretli ellere sarılma garabetini nasıl açıklar!

Bu garabetin yerel ölçekte bir çok örneğini zaman zaman görüyoruz. Biz dava adamıyız, bu karanlık yapının yerel uzantılarını bitireceğiz diye yola çıkan dava adamlarının(!) yerel uzantılarıyla aynı kulvarda buluşmalarını nereye koyacağız.?

Karanlık yapıların yerel uzantıları mı imana geldi, dava adamları “Karınca kararınca, yanlışları düzeltmeye çalışıyoruz” bahanesi ardına saklanıp o yapıya kendilerini akredite mi yaptırıyorlar?

Tarih, ihanete kadar uzanan bu ezikliği yazacak ama en önemlisi münker nekir’de yazıyor, inanıyorsanız tabi!.

Sevgili dostlar ne olursanız olun, inancınız neyse o olsun ama ezik olmayın…

 

İLGİLİSİNE!...

 

Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü, Sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur. (Boris Vian)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.