banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Viranşehir’de Grand İpekyol Oteli açıldı


Son yıllarda aldığı yoğun göç sonrası gelişen ve büyüyen Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yeni yatırımlar bir bir hizmete giriyor. İlçe merkezindke girişimci üç ortak tarafından yaptırılan Grand İpekyol Oteli’nin açılışı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, ilçe kaymakamı Muhammet Kotan, Eyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım,  Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Grand İpekyol Oteli sahibi Zeki Genç, otelin açılışında yaptığı açıklamada “ Viranşehir ilçemizde büyük bir otel ihtiyacı vardı. Üç arkadaş karar verdik ve bu güzel oteli yaptırdık. Otelimiz oldukça konforlu, müşterilerimiz gönül rahatlığı ile bizi tercih edebilirler. Açılışımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek “ İlçemize 3 yıldız bu güzel otelin açılmasından dolayı mutlu oldum. Oteli yaptıran üç girişim ruhlu arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Burada otelin odalarını gezdim çok güzel. Restoran bölümü ile de ilçede ki bu açık kapatıldı. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.