banner2
Öne Çıkanlar Suriye Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta

Ucuz benzin için Suriyeye akın var

Son zamlar ile benzin 4 TLye dayanırken Şanlıurfalılar Suriyede 1 TL 40 kuruşa satılan benzini almak için Suriye geçişlerde artış oldu.

 

Türkiye ile Suriye, arasında vizelerin kaldırılmasından sonra Şanlıurfalılar, Akçakale sınır kapısından otomobilleri ile Suriyeye giderek, araçlarının benzinlerini doldurup Türkiyeye geliyor.

 

Suriyede benzinin litresi 44 Suriye lirası Türk parası ile 1 TL 40 kuruştan benzin satılması nedeniyle sınır kentinde yaşayan vatandaşlar araçları ile Suriyede turistik gezi yaptıktan sonra benzinlerini doldurarak Türkiyeye geliyor.

 

Akçakale sınır kapısında uzun kuyrukların oluşmasına neden olan Şanlıurfalı Recep Çiftçi; Benzin Türkiye’de 4 TL’yi geçti. Hem Suriye ye gidip geziyoruz hem de ucuz benzin alıp kullanıyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.