banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

ŞUTSO TSE belgesi aldı

 TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Evci ve Tetkik Görevlisi Hüseyin Kasapoğlu tarafından yapılan denetim sonrası ŞUTSO’nun TSE EN İSO 9001–2008 Kalite Yönetimi Sistemi’nin standardına uygunluğu yeniden tescil edildi.
TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Evci ve Tetkik Görevlisi Hüseyin Kasapoğlu tarafından gerçekleştirilen tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelendiği tetkik sonucunda ŞUTSO’da verilen hizmetlerin etkin, kaliteli, verimli ve dolayısıyla müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik olarak yapıldığı gözlemlenerek hata unsuru tespit edilmediği ve ŞUTSO TS EN ISO 9001 – 2008 Kalite Yönetim Belgesi’nin devamlılığına karar verildiği ifade edildi.
Gerçekleştirilen gözetim tetkiki öncesinde düzenlenen açılış toplantısında, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Genel Sekreter Faruk Yaşar, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ateş ve birim sorumluları hazır bulundu. Başkan Ertekin açılış toplantısında TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Evci ve Tetkik Görevlisi Hüseyin Kasapoğlu’na Şanlıurfa’nın 2023 vizyon çalışmasını, ŞUTSO’nun hedeflerini ve takip ettiği işleri konusunda detaylı bir sunum yaptı. Sunumun ardından gerçekleştirilen denetim yaklaşık 6 saat sürdü.
TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Evci ve Tetkik Görevlisi Hüseyin Kasapoğlu, denetimin ardından yapılan kapanış toplantısında; denetimin olumlu geçtiğini, her hangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti. TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Evci, hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle başta Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin olmak üzere, oda yönetimine ve personeline teşekkür ederek oda yönetiminin ve personelinin başarılarının devamını diledi.
Kapanış toplantısında konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, “Gerçekleştirilen denetimden başarıyla çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. TSE Belgesine sahip olduğumuz günden bu yana hizmet kalitemizi artırmanın dolayısıyla üye memnuniyetini sağlamanın hassasiyetini taşıyoruz. İnşallah bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.