banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

ŞUTSO üyeleri iftarda bir araya geldi

ŞUTSO Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri ile personel iftar yemeğinde bir araya geldi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ile Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu iftar da güncel konular konuşuldu. ŞUTSO Kongre Merkezinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde kaynaşmanın ve dayanışmanın yanı sıra Meclis üyeleri işlerini geliştirme ve ihracatı artırma konularında bir birleriyle fikir alış verişinde bulundu.

İftar yemeği vesilesiyle bir değerlendirme yapan ŞUTSO Başkanvekili İ.Halil Peltek, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile personel ile birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarının söyledi. Şanlıurfalıların ve bütün üyelerinin hayırlı bir Ramazan geçirme temennisinde bulunan Başkanvekili Peltek, "Birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi aynı iftar sofraya oturmuş olmamızdır. İftar davetimize katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ise düşüncelerini şöyle ifade etti: "Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Kardeşlik duygularının en yoğun hissedildiği bir aydır. Birlik ve beraberliği oluşturan bu yemekte emeği geçen herkesi kutluyorum, ben de İftar davetimize katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.