banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

ŞUTSO 40 işadamıyla Bursa’ya çıkarma yapacak
Yaklaşık 40 kişilik bir heyet ile Bursa’ya çıkarma yapacak olan ŞUTSO, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası(BTSO) tarafından belirlenecek 3 adet sanayi tesisini ziyaret edecek. Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve işadamları Derneği (DOSABSİAD) ile akşam yemeğinde buluşacak. Ardından BTSO ile ŞUTSO ortak meclis toplantısı gerçekleştirecek. İmalat sanayi başta olmak üzere birçok sektörde üretim yapan firma sahiplerinden oluşan ŞUTSO meclis üyeleri hem Bursa ticaret sektörleri hakkında bilgi sahibi olmak ve hem de bursa ticaret ve sanayi odası ile yakalanmış olan sıcak ilişkileri geliştirmek adına bu ziyareti gerçekleştirecekler. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Başkanvekili Osman Baysal tüm meslek odaları ve işadamları dernekleriyle yakın diyalog ve işbirliği içinde olduklarını bunun sonucunda da olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti.

        

Baysal şunları söyledi: “Geçtiğimiz ay meclis toplantısında üyelerimiz ile kardeş il olarak gördüğümüz Bursa’yı ziyaret etmek için karar aldık. Ayrıca Bursa’nın ticari hayatı hakkında bilgi sahibi olmamızın bizlere fayda sağlayacağını ve model olması açısından önemli olacağını da düşünüyorum. Bu noktada gezimizin çok verimli ve yararlı geçeceğinden hiç kuşkum yok. Bursa’da Türkiye ve yurt dışına mal satan önemli sektörler var bunlarla alakalı bazı firmaları gezeceğiz. Buradan giden arkadaşlarımız gözlem yapacak bilgi alacak. Bu gezi ve ziyaretin ardından arkadaşlarımızın fikir ve bakış açılarında güzel değişimler ve gelişmeler olacağını umuyorum. Bizler ŞUTSO yönetimi olarak işadamlarımızın ufkunu genişletebilmek adına bu tür geziler yapmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.