banner2
Öne Çıkanlar ilçe Suriye Başkan Diyarbakır Urfa Haber

Ş.Urfalı Genç Girişimcilere Naklen Eğitim

yayınlayarak Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri de bu eğitimden faydalanma imkanı buldu.

ŞUTSO Meclis Salonu'nda bir araya gelen ŞUTSO Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, projeksiyon sistemiyle eğitim seminerindeki konuşmacıları dinledi.

TOBB Genç Girişiciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın da konuşmacı olarak katıldığı canlı yayında ayrıca kurul üyesi Sinan Ergin Karar Alma ve Liderliği anlattı. Asamble Eğitim ve Danışmanlık Eğitmeni Ahmet Ekiz Yönetim tekniklerini genç girişimlerine aktarırken TOBB Genç Girişimciler kurul Üyesi Nevzat Aydın da Rol ve Model hakkında bilgiler sundu. Yine Asamble Eğitim ve Danışmanlık Eğitmeni Çağatay Saybaşılı iletişim tekniklerini anlattığı TOBB TV Canlı yayınında AB ve Türkiye Hibeler-Fonlar konu başlığını da TOBB Girişimciler Kurulu üyesi Sezai Hazır aktardı.

İnternet üzerinden merak ettikleri konularda konuşmacılara sorular da soran ŞUTSO Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ve Şanlıurfalı Genç Girişimciler, seminerden faydalanmaya çalıştı.

Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği ve MÜSİAD Şanlıurfa'daki Genç Girişimcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği TOBB TV'den canlı yayınlanan "Girişimcilik Eğitimi" seminerinde ŞUTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkan Mehmet Öksüzoğlu, teknolojik imkanlar sayesinde Ankara'da düzenlenen bir eğitim seminerine katılma şansı bulduklarını belirtti. Seminerin genç girişimcilerin ufkunu açtığını dile getiren Öksüzoğlu 10.30 ile 17.00 saatleri arasında TOBB TV üzerinden internet ortamında canlı yayın biçiminde girişimcilik semineri verilmesinin faydalı geçtiğini vurguladı.

Öksüzoğlu, seminere Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, ŞUTSO üyeleri ve konuya ilgili duyan çok sayıda Şanlıurfalı genç girişimcinin katıldığını sözlerine ekledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.