banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şehir içi otobüsü değil, hamam adeta VİDEO

Şanlıurfa’nın 45-50 derece sıcaklığında bozuk olduğu için veya bilinçli olarak çalıştırılmayan şehir içi otobüs klimaları vatandaşın tepkisine yol açıyor. Vatandaşlar bu rezaletin son bulmasını istediler

 

Şanlıurfa’da bozuk olduğu için veya bilinçli olarak çalıştırılmayan şehir içi otobüs klimaları vatandaşın tepkisine yol açıyor.

 

Bir milyon 700 bin nüfuslu Şanlıurfa’da şehir içi ulaşım sorunları bitmek bilmiyor.

 

Kimi zaman tıka basa otobüslerde yolculuk yapan vatandaşlar çalıştırılmadığı ileri sürülen klimalar nedeniyle de zor anlar yaşadığını söyledi.

 

 

 

Vatandaşlar, “Şanlıurfa oldukça sıcak bir şehir bir de klimalar kapatılınca şehir içi yolculuk çekilmez hal alıyor. Buna bir çözüm getirilmeli” ifadelerini kullandı.

 

 

Evren Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardır araç klima işiyle uğraşan oto klima işletme sahibi Abdülkadir Uçar ise, “şehir içi otobüslerin yüzde 80’ine yakını klimalarını bilinçli şekilde çalıştırmıyor. Kiminin ise çalıştığı halde soğuk hava üflemiyor. Bunun sebebi klima bakımının yapılmamış olmasıdır dedi

 

 

Otomobil sürücülerine de seslenen uçar her yıl klima bakımının düzenli olarak yapılması gerektiğine dikkat çekiyor. Bakımı yapılmayan klimaların astım gibi birçok hastalığı tetikleyebileceğini vurguladı.

 

 

 

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.