banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Bu Mesleği yapanlar 8 Bin TL'yi gözden çıkaracaklar

Şanlıurfa'da ulaşımın daha sağlıklı ve güvenli olması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 24 Aralık 2015 (Perşembe) günü itibariyle 2550 adet S plakasını satışa çıkaracak.

Şanlıurfa genelinde S plakası olmadan kaçak olarak yolcu ve öğrenci taşımacılığı yapan araçları kayıt altına almak amacıyla S plakasını satışa çıkaran Büyükşehir Belediyesi, 2 ay boyunca vatandaşların müracaatlarını alacak.

Şanlıurfa merkez ve İlçelerinde hizmet verecek olan "S" plakalardan almak isteyen vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 'ye gelerek ilgili formları doldurmaları gerekiyor. Gerekli şartları yerine getirerek 8 Bin TL başvuru ücretini yatıranlar kısa süre içeresinde S plaka sahibi olabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.