banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfa’da işyerlerinin kapanma saati değişti!

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı Şanlıurfa’da tedbirler üst safhaya çıkarıldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun 56 nolu kararına göre, unlu mamuller, ekmek ve pide fırınları, tatlıcılar, lokanta, ocakbaşı ve restoranlar ile açılış ve kapanış saatleri genelge ve yasal mevzuat ile belirlenen işyerleri (eczane, market, bakkal, büfe, manav hal içerisinde bulunan sebze-meyve satışı yapılan dükkanlar vb) haricindeki satış yapılan işyerlerinin Şanlıurfa il genelindeki kapanış saatinin 24.00 olarak belirlenmesine karar verildi.

Konuyla ilgili İl Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“1. Unlu mamuller, ekmek ve pide fırınları, tatlıcılar, lokanta, ocakbaşı ve restoranlar ile açılış ve kapanış saatleri genelge ve yasal mevzuat ile belirlenen işyerleri (eczane, market, bakkal, büfe, manav hal içerisinde bulunan sebze-meyve satışı yapılan dükkanlar vb) haricindeki satış yapılan işyerlerinin Şanlıurfa il genelindeki kapanış saatinin 24.00 olarak belirlenmesine karar verilmiştir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.