banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haber ak parti Urfa Haberleri Siverek

Şanlıurfa taksicileri dert küpü

Kabak, taksi şoförlerinin müşterilerine ve trafikteki diğer sürücülere karşı nazik davranmaları istedi.

TAKSİLERE YABANCI MÜŞTERİLER BİNİYOR

Kabak, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da taksiciliğin zor bir meslek olduğunu ifade etti. Taksici, Kabak, şunları söyledi: “Taksiye ağırlıklı olarak yabancı müşteriler biniyor .Şanlıurfalılar pazarlık yapmayı alışkanlık yapmış.Haklarımızı aramaları için taksimetreyi çalıştırmak istiyoruz.”

 

ÖFKELERİN KONTROL EDİLMESİ GEREKİR

Taksicilerin trafikte birçok sorunlarla karşılaştığını belirten Kabak,   ''Her türlü psikolojiye ve davranışlara sahip insanlarla karşılaşıyoruz. Bunlar trafikte bizi sıkıntıya sokabilir. Taksici olarak bunların bilincinde ve hazırlıklı olmalıyız. Taksicilerin öfkelerini kontrol etmeleri ve içinde bulundukları trafik gerçeğinin farkında olmalı ve kabullenmeliler'' diye konuştu.

 

TAKSİCİ,  SORUMLULUĞUN FARKINDA OLMALIDIR

Taksi şoförlerini müşterilerine ve trafikteki diğer sürücülere karşı nazik davranmaları konusunda nasihatlerde bulunan Kabak, ''Şanlıurfa gibi bir şehirde taksicilik  yapmanın önemini hepimiz anlamalıyız. Bunu anlamadığımız zaman mesleğimiz ve  insanlar zarar görür. Bu işten kazanç elde etmek isteyen her taksici, bu sorumluluğun farkında olmalıdır. Efendilik, bizlere hem para hem de insanlık katar'' dedi.

İbrahim Felhan / Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.