banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

SAHİL YOLU ASFATLANIYOR

Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı özellikle hafta sonları gerek komşu il, ilçe ve Birecik halkının rağbet gösterdiği sahil yolunun asfaltlandığını söyledi. Pınarbaşı, Ayni Hakim'deki Sahil parkı yolunda ilçenin su ihtiyacını gidermek amacıyla yapılan 4 bin 500 metrelik su borusu çalışması ve kış aylarından dolayı tahrip olan yolun asfaltlama çalışmasının tamamlandığını kaydetti. Başkan Pınarbaşı, gecenin geç saatleri olmasına rağmen yapılan çalışma yerinde inceleme yaptı, çalışanlardan
bilgi aldı. Yol yapımı çalışmasında Başkan Pınarbaşı'na Belediye Başkan Vekili A.Kadir Çopur, Başkan Yardımcısı M. Şerif Yücel eşlik etti.
Başkan Pınarbaşı, "Kelaynak, Ayni Hakim ve Sahil parkından dolayı yerli ve yabancı turistleri uğrak yeri olan bu güzergahın gündüzleri yoğun olduğundan, gelen misafirlerimize rahatsızlık vermemek için çalışmamızı gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor" dedi.
Asfalt çalışması, Belediye çalışanları tarafından ertesi gün yolu trafiğe açılması için gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışıp asfalt çalışması tamamlandı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.