banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

OSB’ye Eylül ayı sonunda su geliyor

ŞUTSO E.Sabri Ertekin ile Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzğluİl Özel İdaresi tarafından yürütülen “Balıklıgöl Havzası’nın Beslenmesi, Organize Sanayi Bölgesi ve Organize Besi Bölgesi ile civar köylere içme ve kullanma suyunun temin edilmesi projesinin geldiği aşamayı yerinde inceleyerek İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’ndan bilgi aldı.

Balıklıgöl,OSB ve civar köylere su götürecekproje ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Bey ve Mehmet Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu Proje üzerinde hassasiyetle duruyoruz onlarda bu hassasiyeti gösteriyorlar. Bu projede bizim için şuan için bir sıkıntı gözükmüyor. Bu projenin daha iyi yapılabilmesi ve ilerleyebilmesi için çalışıyoruz. Bu proje, OSB, Balıklıgöl ve civar köylere su teminini amaçlamaktadır. İnşallah en kısa zamanda bu bahsedilen bölgeleri suyu taşıyacağız” dedi.

E.Sabri Ertekin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:”Organize Sanayi Bölgemizde su sıkıntımız var, 2010 yılı başlarında başlanan proje henüz daha sonuçlanmadı,  diğer yandan OSB’nin de su problemi hepimizi üzüyor bunun için kontrol mühendisi arkadaşlarımız ve İl Genel Sekreterimiz Uğur Bey’le bir toplantı yaptık.Sağolsun İl Genel Sekreterimiz Uğur Bey projede bazı düzeltmeler yaptı, bu son hali herkesin aklına daha çok yatıyor. İnşallah tünelin ağızından OSB’nin pompaların bulunduğu istasyona suyu Eylül ayı sonuna kadar pompa istasyonu da dahil olmak üzere suyu getireceklerine söz verdiler, bir yandan da OSB’ye hattı başlatacaklarını söylediler, biz kendilerine teşekkür ediyoruz,  bunun bir an evvel başlanıp bitirilmesini rica ediyoruz. Aksi halde başımıza çok sorun açabilir. Umarız bu proje de uzun yıllar OSB’mize faydalı olur” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.