banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Nissibi Köprüsünün ismi Recep Tayyip Erdoğan oluyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kahta ilçesi ile Şanlıurfa'nın Siverek ilçesini birbirine bağlayan Türkiye'nin üçüncü büyük asma köprüsünün son tabliyesinin kaynak törenine ardından Adıyaman Valiliğini ziyaret etti.

Burada köprü ile ilgilli açıklamalarda bulunan Bakan Elvan: "Oradaki vatandaşlarımızın köprünün ismi konusunda yoğun bir talebi söz konusu. Özellikle köprünün isminin Sayın Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesini ısrarla dile getirdiler. Biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracağız. Eğer kendisinin de uygun görmesi halinde köprüye Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.