banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Müfit Yetkin'den ŞUTSO'ya referandum teşekkürü

 

Müfit Yetkin ŞUTSO toplantına katılarak ŞUTSO’ya referanduma katkılarından dolayı teşekkür etti

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Eylül ayı meclis toplantısına Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin konuk oldu.

Meclis toplantısına katılan Müfit Yetkin; “ŞUTSO’nun referandum sürecinde STK olarak gösterdikleri katkıdan dolayı tebrik etmek ve Sanayicinin sorunlarını konuşmak için geldim” dedi.

Toplantı öncesi konuşan Müfit Yetkin; “Bugün bu toplantıya katılarak hem ŞUTSO’yu tebrik etmek hem de Şanlıurfalı sanayicinin sorunlarını konuşacağız. ŞUTSO başkanı ve üyeleri nezdinde tüm sanayicileri referandum sürecinde verdikleri destekten dolayı tebrik ediyorum. Demokrasi kazanmıştır. Müreffeh toplum olma yolunda büyük bir eşiği aştık. Tabi gazeteciler de büyük bir sorumlulukla yayın yaptılar. Gazetecileri de tebrik ediyorum. Tüm STKlar büyük bir sahiplenmeyle referanduma sahip çıktılar. STK yöneticilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Konuyla ilgili olarak konuşan ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin; “Ankara’ya her gittiğimizde bize sorunlarımızı çözmede yardımcı oluyor. Yeni anayasa değişikliği ile birlikte her alanda bir rahatlatma olacak. Sanayici olarak üzerimize düşeni yaptık. Ekonominin iyi işlenmesine de vesile olacak. Şanlıurfa ekonomik olarak daha yüksek yerlere çıkması lazım. Hak ettiği yerde değil. Hep birlikte çalışarak üst basamaklara çıkarmalıyız” dedi.

 

ŞUTSO Meclis Başkanı M. Sait Melik ise; “Sayın milletvekilimizi Müfit Yetkin bizi hem tebrik etmek hem de sorunlarımızı dinlemek için geldi. Bu nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz. Anayasa değişikliğinde Urfalılar olarak % 95 oranında evet oyu vererek tam sivil bir anayasa istediğimiz mesajı verdik. Hem Urfalı olarak hem de sanayi olarak sorunlarımızı çözme noktasında gösterdiği çabadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.