banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Kadın Bot

Kadınlar özellikle kış aylarında bot giymeyi tercih ederler. Kadın bot modelleri modaya göre ve kadınların kullanım amacına göre farklılık göstermektedir. Bot modelleri içerisinde diz boyu çizmeler ve Chelsea bot denilen yanları lastikli ve alçak topuklu bilekte yüksek olan bot modelleridir.  Bu modeller kot pantolon harika görünmektedir. Ayrıca elbiseler ve eteklerle de giyilebilirler. Diz boyu botlar kış mevsimi için idealdir çünkü ayaklarınızı sıcak ve kuru tutar. Uzun deriden süet ayak bileği botlarına kadar çeşitli stillerde kadın bot modelleri bulunmaktadır.

En iyi kadın botları çok yönlü, rahat ve şıktır. İster modaya uygun, ister daha klasik bir bot arıyor olun mutlaka sizin tarzınıza ve ihtiyacınıza uygun bir bot modeline ulaşabilirsiniz.

Kadın Bot Çeşitleri

Kadınlar için botlar aynı zamanda giyilen kıyafetin tamamlayıcısı olmalı. Bu sebeple farklı modeller olarak kadınların beğenisine sunulan kadın bot çeşitleri incelenebilir.  Bot çeşitleri arasında ayak bileğinde olan botlar günlük kullanım için oldukça uygundur. Bu modellerin tokalıi kayışlı bağcıklı ve fermuarlı çeşitleri bulunmaktadır.

Chelsea bot çeşitleri ayağın üstünden ve bilek çevresinden geçen kumaş panelli, bilekten yüksek botlardır. Diz üstü çizmeler, dizlerinizin hemen üstüne oturan modellerdir. Altlarında tayt ile kombinlendiğinde sıcaklık sağlar.Bütün bu modellere https://www.jabotter.com/kadin-bot sayfasından ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.