banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

İşadamı Fettah Tamince iftarda hayat hikayesini anlattınca! VİDEO

Şanlıurfa Genç İş Adamları Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği bu yıl daha çok ilgi gördü. Antalya’dan davetli olarak iftar yemeğine katılan Rixos Otelleri sahibi fettah Tamince’nin konuşma aldığı sahnede davetliler pür dikkat onu dinledi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans ve toplantı salonunda düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun olunca salonda yer bulamayan çok sayıda davetli ayakta bir süre beklemek zorunda kaldı. Düzenlenen iftar yemeğine, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,  Rixos Otelleri Sahibi Fettah Tamince, Urfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İşkur Şube Müdürü Nejdet Karasevda, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanları ve üyeleri, yerel ve ulusal bazda Şanlıurfa’da görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı.

Şugiad’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde, ezanın okunmasıyla birlikte tutulan oruçlar açıldı. Birbirinden güzel yemeklerin ikram edildiği akşamda, Şugiad Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, katılımcılara bir selamlama konuşması gerçekleşti.

ŞUGİAD Başkanı Öksüzoğlu gelen misafilere; "Bizleri yalnız bırakmadığınız ve bu akşam bizlerle bielikte olduğunuz sizlere teşekkür ediyorum. Büyüyen ve gelişen Şanlıurfa'da mevcut oteller ihtiyaca tam cevap vermiyor, gerek merkez gerekse Karaali Kaplıcaları mevkinde 5 yıldızlı otel ihtiyacı var" diyerek iş adamlarına çağrıda bulundu.

 

Rixos otelleri sahibi Fettah Tamince’de katılımcılara hitap etti. Yaklaşık bir saat konuşma kürsüsünde misafirlere hitap eden Taminci, sohbet havasında bir söyleşi gerçekleşti. Geçmişi ile konuşmasına başlayan Tamince, iş ve ticaret konusunda katılımcılara bilgiler veren vermesi yoğun ilgi gördü. Davetliler ve pür dikkat Taminci’ye odaklanırken, protokol üyeleri ise oturdukları yerden yüzlerini dönerek Tamince’yi dinledi.

Taminci’nin konuşmasının ardından Şugiad adına Rixos Otelleri sahibi fettah Tamince’ye plaket verildi. Plaketi Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Tamince’ye takdim etti.

Konuşmaların ardından düzenlenen yemeğe katkı sunan Şanmar marketler zinciri, Damak yemekçilik ve Ufuk Boru yöneticilerine plaket hediye edildi.

Plaket takdiminin ardından iftar yemeği son buldu.

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.