banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

İnsan sağlığı hiçe sayılıyorlar

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak Güvenlik Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar ve gelen ihbarlar neticesinde;
        06.03.2015 günü il genelinde kaçak tüp dolumu ve satışı ile ilgili mahkeme kararı alınarak, 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, yapılan aramalarda yasal olarak faaliyet gösteren bazı tüp gaz bayilerinde insan sağlığını ve kamu güvenliğini hiçe sayarak kaçak dolum yapıldığı ve bu tüplerin farklı markalar adı altında halka satıldığı tespit edilmiştir.
      Kaçak dolum işleminde kullanılan pompa, hortum, güvenlik kilidi, sahte güvenlik bandrolü boya malzemesi gibi birçok suç unsuru ve mevzuata uygun olmadığı tespit edilen yaklaşık 2000 adet sahte tüpe el konularak, 3 şahıs adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alınmış, şahısların tahkikatları Güvenlik Şube Müdürlüğünce sürdürülmektedir.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek motivasyon kaynağımız olmaktadır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.