banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Hardline Ürünleri

Hardline ürünleri Kavi Gıda tarafından üretilmektedir. Kavi Gıda, Türkiye'nin ilk Hardline markalı spor mamalarını kendi tesisinde üretmektedir. Japonya'da ilk marka olarak ünlü bir marka olmasının yanı sıra ve Japonya'da ve denizaşırı ülkelerde yaygın olarak bilinen spor besinleri üretir.

Hardline Hangi Yılda Üretime Başladı?

Kavi Gıda, 2003 yılında patent alarak Hardline markasını, Türkiye'de üretmeye başladı. Sektördeki en eski ve ilk yerli marka olarak portföyümüzü bu güne kadar genişletiyor ve tüketici olarak sizlere sunuyoruz. Hardline ürünleri saf hammadde olarak ithal edilmekte ve oldukça ekonomik olduğu için ülkemizde paketlenmekte ve son kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

Hardline Hammadde Kalitesi

Hardline, alanında dünyanın önde gelen firmalarının hammadde ihtiyaçlarını karşılar, yüksek kaliteli patentler üretir ve kendi bünyesinde paketler. Hardline hammadde üreticisinin Türkiye distribütörü olması ve kendi tesisini işletmesi, ürünlerin tüketiciye en ekonomik şekilde ulaştırılmasını sağlamaktadır.

Hardline Ürün Çeşitliliği

Hardline, sporcu beslenmesine ihtiyaç duyan her tüketicinin ihtiyaç duyduğu hemen her ürün yelpazesine sahiptir. Kısaca bu ürünleri hatırlamak gerekirse; Protein Tozu: Hardline High Pro, Whey Zone, Whey 3 Matrix gibi farklı protein türleri vardır.

Hardline Hipro Isolate, protein tozu ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Whey Zone kompleks içeriği ile gün boyu kullanılabilecek bir protein olarak tercihinizde kendine yer bulurken, Whey 3 Matrix ayrılmış, konsantre ve hidrolize içeriği ile sizlere sunulmaktadır.

Tüm Hardline ürünleri için https://www.protein34.com/hardline sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.