banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Erdoğan emeklilere müjde: 5 bin TL veriliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından emeklilere müjde verileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı, emekliler için yeni müjdeyi duyurdu. Buna göre emeklilere 1 defaya mahsus olarak 5 bin TL ödemenin yapılacağı açıklandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklaması;

Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Ödemeler kasım ayının ilk yarısı itibariyle hesaplara yatırılacak. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Yılbaşında emeklilerimizin durumunu tekrar gözden geçirecek inşallah o zaman da her türlü fedakarlığı sergileyeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.