banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haberleri Urfa Haber ak parti Siverek

Emlakçılık Sektöründe bir ilk; Havuz Sistemi
Türkiye genelinde şubeleri bulunan ve 'Her il'e bir şube' sloganıyla yola çıkan Hakan Sunay Konya'da emlak ofisini hizmete açtı. Şanlıurfa, Adana, Mersin ve Antalya'dan sonra Konya'da da hizmet verecek olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Hakan Sunay, Konya'da Konya Emlakcım adı altında faaliyet gösterdiklerini söyledi.



Sektörü daha da ileriye taşımak istediklerini belirten Sunay; “Günümüz artık internet çağı.Konya'da konyaemlakcim.com olarak müşterilerimiz Emlak Alım-Satımı, Kiralama, gibi faaliyetlerimizi takip edebilirler. Amaçlarımızdan biriside emlak sektöründe faaliyet gösteren birçok emlakçıyı bir araya getirip havuz sistemi oluşturup, müşterilerimize daha fazla seçenek imkanı sunmak. Bu projeyle emlak sektörüne bir hızlılık, canlılık ve rekabet gelecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.