banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

DMY Production 4. Yılını  kutladı

Gayrimenkul  sektöründeki emlak programları ile  2 yıldır 500’e yakın program hazırlayıp sunan DMY  Production Kireçburnu’nda yer alan Paella Balık restaurant’ta tüm ekibi ile birlikte 4. Yılını  kutladı.  Programın yapımcısı ve sunucusu  Duygu Meltem Yalçınkaya’nın doğum günü ile birlikte kutlanan geceye iş dünyası  ve gayrimenkul sektöründen ve TV  dünyasından bir çok  konuk katıldı.

Açılış konuşmasını Duygu  Meltem Yalçınkaya’nın yaptığı  geceye katılan konuklar, sanatçı  Tunç Öz’un şarkılarıyla geç vakitlere kadar  eğlendiler.  Duygu  Meltem Yalçınkaya’nın eşi ile birlikte tek tek karşılayıp ilgilendiği konuklar  gecede, 12 yılını haber merkezlerinde muhabir ve editör olarak, son 4 yılında ise televizyonlarda yapımcı, sunucu, editör olarak görev yapan Tonguç Nacar’ın  okuduğu şiir ile oldukça keyiflendiler.

500 programdır 4 ayrı kanalda, Cumartesi ve Pazar günleri 16:00-18:00 saatleri arasında ATV Avrupa da  “Emlak Turu” ve yine Cumartesi  ve Pazar günleri  14:50-15:50 saatleri arasında STV Avrupa da “Duygu ile Emlak Fırsatları”, ve Kanal 7 Avrupa da Cumartesi günleri 12:00- 13:30 saatleri arasında yayınlanan “Duygu  ile Yaşam Fırsatları” konulu, canlı yayın emlak programlarında İstanbul ve Türkiye’deki prestijli ve kaliteli projeleri konuk eden DMY Prodüksiyon’un  gecesine; Duygu  Meltem Yalçınkaya ile program sunuculuğunu birlikte yapan, Vatan Şaşmaz ve eşi Canan Şaşmaz, Av. Levent Turgut Karakoç, Mg Proje Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Güven Baltık, MNT Anatolia Yönetim kurulu  Başkanı Teoman Akyar ve kızı İldeniz Akyar,  Canan Dilberoğlu ve Eşi Suat Dilberoğlu, Gündüzler Yapı Pazarlama  Koordinatörü Celal Can, Nejla Sak , Murat Gündüz ve Filiz Gündüz, Okan Karacan, Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen  ve eşi,  Ceylan Kılıç ve  annesi Leyla Kılıç, Binnur Gülbalıkçı ve Eşi Ahmet Gülbalıkçı,  Canan Yurduseven ve Eşi, Levent Pesenlioğlu, Salih Yosunkaya, Onur Sürmeli - Gabriela Sürmeli, İlknur Yüksel, Polat Labar- Burcu Yılmaz, Tonguç Nacar ve İsmail Taştan katıldılar.

Gecenin ilerleyen saatinde kesilen pasta töreninden sonra konuklar  halay  çekip  şarkılar  söyleyerek  Paella Restaurant’tan ayrıldılar.

DMY Production  ATV de yayınlanan “Emlak Turu” programının bu  hafta 100. Programını yayınlıyor.


DMY Production Hakkında; Emlak programlarıyla, yenilikçi ve önder bir kuruluş olmayı ilke edinen DMY Production 2010 yılında Duygu Meltem Yalçınkaya, Erdoğan Yalçınkaya ve Mert Yalçınkaya önderliğinde İstanbul'da kurulmuştur. DMY Production kuruluşundan bugüne gerçekleştirdiği başarılı ve ilkeli yaklaşık 500 programda ,52 Avrupa ülkesinde yaşayan Türkleri ve Türkiye deki yatırımcıları konut projeleriyle buluşturarak ,10.000 ailenin ev sahibi olabilmesi adına canlı yayınlarında; özel indirimler ve ödeme kolaylıkları,peşinatın taksitlendirilmesi gibi özel lansmanlar yaparak, karşılaştıkları kredi alma zorluklarını Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma konseptine dönüştürerek ülkeye yaklaşık bir milyar euro paranın girmesi ve yatırıma dönüşmesine yardım etmiştir ve etmeye devam edecektir. DMY Production 2010 yılı Şubat ayından bu yana televizyon sektöründe emin adımlarla devam etmektedir. 350 bölüm 4 ayrı kanalda (Show Türk, Show Max, ATV Avrupa ve Kanal 7 Avrupa) emlak sektörünün önde gelen firmalarıyla canlı yayınları sürdüren DMY Production Türkiye’nin dört bir yanında yapılan yazlık-kışlık projelerin açık lansmanlarını yapmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışından ciddi oranda izlenilirliği olan programları önümüzdeki yıllarda yurtdışında çeşitli ülkelerden yapmayı planlıyor ve üzerinde çalışmalara devam ediyor. DMY Gayrimenkul, prodüksiyon firması ile aynı anda kurulmuş olup firmaların proje satışlarını da üstlenmektedir. Referansları arasında, Ağaoğlu, Ukra, Özyurtlar, Bulut İnşaat, Autopıa, Arıs Park Resıdence, Artaş, Astay, Babil Kuleleri, Btc İnşaat , Dumankaya, Düzlem Yapı, Fiyapı, Gaysan Mobilya, Gül İnşaat, İnanlar, Kumuşoğlu, Kuzu Grup , Vera Resıdence, Mg Proje Mimarlık, Mintek Yapı, Önay Group, Saros İnşaat, Seha İnşaat, Ser Floor, Star Towers, Suat Altın İnşaat, Tek Ten, Temeltaş, Ufuk İnşaat, Uluhan Group, Vıa Port Venezıa, Yalçıntepe İnşaat’ın yer  aldığı “Duygu  ile Emlak Turu” sektörün önemli isimlerinin yer  aldığı program konukları  ile yaşamınıza konfor sağlamaya devam edecek...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.