banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

BORSA’DAN FAKIBABA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göktaş, Meclis Üyesi Ali Caz, Genel Sekreter Mehmet Durmuş ve Ticaret Borsası IPA Danışmanı Doç. Dr. Turan Binici, borsanın çalışmalarında verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya  teşekkür ziyaretinde bulundu.

Borsa’nın, Paşabağı Mahallesi’nde yapılacak yeni hizmet binası hakkında Fakıbaba’ya bilgi veren Başkan Kaya,  amaçlarının Şanlıurfa’ya iyi bir hizmet vermek olduğunu belirtti. Urfa’ya kurulacak olan 100 bin tonluk Lisanslı Hububat Deposu’nun yer tahsisinde kendilerine verdiği desteklerden dolayı Fakıbaba’ya teşekkür eden Başkan Kaya, bu proje ile çiftçilerin ürünlerini daha rahat koruyabileceğini ve istediği zaman satabileceğini aktardı.

Proje hakkında detaylı bilgiler veren IPA Danışmanı Doç. Dr. Turan Binici ise; Lisanslı Hububat Deposu projesinin son aşamaya geldiğini ve ihale dosyalarının hazırlandığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fakıbaba, Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa’daki en büyük sorunun hijyen olduğunun altını çizen Fakıbaba, 5 yıl içerisinde Şanlıurfa’nın müthiş bir kent olacağını söyledi. Fakıbaba; “Şanlıurfa artık bir şehir. Bunu Esentepe, Süleymaniye, Yenice ve bütün Urfa kabul edecek.” diye konuştu.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.