banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Beyaz Abiye Elbise

Beyaz abiye elbise modelleri özel gün ve gecelerin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Abiye elbise ifadesi biraz kafa karıştırıcı olabilir. Genellikle düğünler ve galalar gibi özel günlerde giyilen uzun, resmi bir giysi olan kokteyl elbisesini veya elbisesini ifade etmek için kullanılır. Bununla birlikte, erkeklerin tipik olarak smokin giydiği ve kadınların yere kadar uzanan önlük giydiği bir gece kıyafeti de vardır.

Özel bir gala veya düğün resepsiyonu gibi resmi giyinmeniz gereken bir etkinliğe katılmayı planlıyorsanız, ilk adımınız doğru kıyafeti seçmek olmalıdır. Kendiniz için değil, durum için giyindiğinizi unutmayın! Muhteşem elbiseler içindeki insanlarla çevrili olacaksanız, çok gösterişli veya açık bir şeyler giyerek onlarla rekabet etmek zorunda hissetmeyin; bunun yerine basit ve zarif tutun.

Beyaz abiye elbise terimi, başta şenlikli, sosyal veya kültürel etkinlikler olmak üzere akşam etkinliklerinde giyilen bir tür resmi kıyafeti ifade eder. Tipik kıyafet bir balo elbisesi veya bir smokin içerebilir. Özellikle internet sayfasını ziyaret ettiğiniz zaman yeni nesil modelleri inceleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.