banner2
Öne Çıkanlar Şırnak Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe

Benzinli fiyatına dizel otomobil

Şanlıurfa Birecik Fiat Önkol Otomotiv uydu bayi yöneticisi Yakup Yıldız ‘Ekim ayında en cazip kampanyalar yine Fiat’ta dedi. Yakup Yıldız, 0 faizli kredi imkanı ve ÖTV fırsatı ile Fiat showroomlarında müşterilerini beklediklerini söyledi. Yakup Yıldız, Fiorino Combi, Fiorino Combimix, Doblo Classic Combi ve Yeni Doblo modellerinde ise ÖTV zammını Fiat’in karşıladığını belirtti. Yolcuların ve sürücülerin en çok tercih ettiği Ducato Minibüs modelinde ise ‘Okul Paketi’ni Fiat’ın karşıladığını ifade eden Önkol Nakitalımı tercih eden müşterilere ise Tüm ticari araçlarda extra 3.000 TL indirim yapıldığını vurguladı.

 

Yakup Yıldız, Fiat’ın Ekim ayı kampanyası ile ilgili şu bilgileri verdi.

Linea ve Bravo’larda, dizel motor seçeneklerinde “Benzinli Fiyatına Dizel” ile size kaçırılmayacak fırsatlar sunuyoruz. Ekim ayında Actual, Active Plus ve Via donanımlı Linea Classic’in 1.3 litre 95HP’lik motorlu versiyonlarına 1.4 litre benzinli Linea Classic; Easy donanımlı Yeni Linea’nın 1.3 litre 95HP’lik versiyonuna ise 1.4 litre benzinli Yeni Linea fiyatına sahip olabilirsiniz. Ailenizin arabası Linea 32.990 TL’den başlayan dizel fiyatıyla Fiat showroomlarında sizi bekliyor.

Hatice Rüya Arslantaş / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.