banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Akhisar Belediyespor

Belediyecilik hizmetlerini değerlendirdi.

        Halen heyecanlı ilk günkü gibi heyecanlı olduklarına değinen Fakıbaba, çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini söyledi.

       Sabah saatlerinde TOKİ(Toplu Konut İdaresi) Konutları'nda incelemelerde bulunduğunu kaydeden Fakıbaba ardından Harrankapı Aile Mezarlığını ziyaret etti.

      Burada yürütülen alt yapı çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, yaptığı açıklamada kent merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

     Fakıbaba açıklamasında şunları söyledi: "Sabah saat 6'dan bu yana özellikle TOKİ'de ve diğer bölgelerde yürütülen çalışmaları inceledim. Bu çalışmaların yürütülmesinde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Tüm ekibimiz halen ilk günkü gibi heyecanla görevine devam ediyor. Allah'ın izniyle heyecanımız hiç bitmeyecek" dedi.   

http://balikligol.com/images/news/2773.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.