banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Başkan Altun'dan flaş kantin açıklaması

Bu sebeple önceki gün Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasında bir araya gelerek yeni eğitim ve öğretim döneminde ne yapacaklarını, nasıl yapacaklarını, eksiklerinin neler olduğunu, sorunlarının neler olduğunu Oda Başkanı Mehmet Altun ile birlikte görüşerek gündeme getirdiler.


Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun şöyle konuştu “ Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Pandemi afetinden dolayı 20 aydan beridir Okullar kapalı olduğu için kapalı olan ve iş yapamayan Kantinci üyelerimiz çok mağdur oldular. Kapalı oldukları halde her ay Muhasebeci ücreti, EKP, Damga vergisi vs. vergileri ödemek zorunda kaldılar, kendilerinin Bağ-kur ve yanında çalışan personellerinin SSK prim borçlarını ödemek zorunda kaldılar, pek çok üyemiz bunları ödeyemediği için üstüne bir de gecikme faizleri eklendiğini belirten Başkan Mehmet Altun şöyle devam etti “Devletimiz bu süreçte Kantinci üyelerimize imkânlar ölçüsünde destek oldular, Valiliğimiz imkânlar ölçüsünde destek oldular hepsine Teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül  ve İlçe Belediyelerimiz yardımcı oldular hepsine Teşekkür ederim. Şimdi ise Devletimizden ve Sayın cumhurbaşkanımızdan ve Sayın Maliye Bakanımızdan ve Sayın Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanımızdan biriken 20 aylık SSK ve Bağ-kur prim borçlarımızın ötelenmesini veya taksitlendirilmesini değil tamamen Devletimiz tarafından ödenmiş kabul edilmesini talep ediyoruz.
Ayrıca Okulların açılması ile birlikte Okul çevrelerinde gelişi güzel satış yapan Seyyar satıcıların ve Dönercilerin engellenmesini istiyoruz.


Buradan velilerimize de seslenmek istiyorum, Okul Kantinleri her ay Zabıta Daire Başkanlığı, Tarım İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, okul Müdürleri, Öğretmenler ve Okul aile Birlikleri tarafından sürekli periyodik olarak denetlenmektedir,  onun için çocuklarınızı güvenerek Kantinlere gönderebilirsiniz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.