banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Urfa Haberleri

Baklava sevenlere müjde
60 yıllık tarihsel lezzeti ve değişmeyen kalitesi ile müşterilerini Karaköydeki mağazasında ağırlayan Karaköy Güllüoğlu, baklavalarını ve diğer tatlı çeşitlerini internet üzerinden müşterilerine ulaştırmaya başladı. 

Müşterilerin neden Karaköyden başka yerde şube açmadıkları gibi sitemlerin artık son bulacağını ifade eden Nadir Güllü;  Teknoloji ilerledikçe, tüketicilerin de alışkanlıkları farklılık arz ediyor. Şimdilerde herkes ihtiyacı olan ürünlere hemen ulaşmak ve kalitesine inandığı ürünleri internet üzerinden satın almak istiyor. Biz de, mağazamıza gelemeyen 60 yıllı aşan sadık müşterilerimizin ısrarları üzerine, ürünlerini adreslerine teslim ediyoruz. İnternetten başlatmış olduğumuz online sipariş (www.karakoygulluoglu.com, www.baklavasiparisi.com)  sitemiz ile Türkiye genelinde kargo ile İstanbul içinde ise kurye servisi ile hizmet veriyoruz. 

Ramazan ayı ile birlikte hız kazanan sanal mağazamız sayesinde Karaköye gelemeyen müşterilerimizin de gönlünü kazanmış olduk€¦ Edirneden  Karsa kadar Türkiyenin hemen her yerinden siparişlerin gelmesi, ürünlerimize olan talebin göstergesi olarak bizleri çok mutlu ediyor. Yıllardır geleneksel baklavacılığa farklı bir boyut kazandırmak ve Dünyaya tanıtma çabası içerisindeyiz. E-ticareti kullanan, 60 yılı aşkın bir süredir lezzetimize ve kalitemize güvenerek, uzak semtlerden, illerden Karaköye gelen müdavimlerimize de farklı lezzetler tattırmak ve kolay ulaştırmak istiyoruz.
dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.