banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Bakkallar’ın konut işi tamam

Bu konu ile ilgili olarak önceki gün Şanlıurfa Polis evinde bir araya gelinerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik başkanlığında bir toplantı yapıldı.

Toplantıya TOKİ İdaresi Başkanı Ahmet Karabel ve Başkan yardımcıları ve Toki’nin teknik heyeti katıldı. Ayrıca toplantıya Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüboğlu, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğluda katıldı.

Yapılan toplantıda TOKİ idaresi tarafından projesi hazırlanan ve ihalesi yapılan temel atma aşamasına gelmiş, toplamda 1350 konut Bakkallar ve Bayiler Odası, Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) ve Adliye personelleri arasında taksim edilecektir.

Ayrıca Gazeteciler cemiyeti üyelerine eksik kalan yaklaşık 12 konut ta bu konutların içinden verilecektir. Toplantı sonunda bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler odası Başkanı Mehmet Altun “2012 yılının Şubat ayında başvurularını aldığımız ve Toki idaresine ilettiğimiz müracaatlarımız artık son aşamasına geldi. Artık üyelerimiz peşinat paralarını hazırlasınlar Toki İdaresi her an para isteyebilir. Aylar süren çabaların nihayet meyvesini vermeye başladığını belirten Oda Başkanı Mehmet Altun bu sebeple başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e, Valimiz Sayın Celalettin Güvenç’e, TOKİ İdaresi Genel Başkanı Sayın Ahmet Karabel’e ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.