banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Şanlıurfaspor Haliliye haber

AKBANK ŞUTSO İŞBİRLİĞİ‏

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), üyelerinin finansman ihtiyacını gidermek, yeni iş alanları ve istihdamı arttırmak, bankacılık işlemlerinde avantajlara sahip olmak için Akbank ile bir anlaşma gerçekleştirdi. ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’in makamında gerçekleşen anlaşma, Başkan E.Sabri Ertekin, Akbank Şanlıurfa Merkez Şube Müdürü İbrahim Güler ve Ticari ilişkiler Yöneticisi Şükrü Kutluca tarafından imzalandı.

Anlaşmanın imzalanmasının ardından konuşan ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, günümüzde her işletmenin finans desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, gerçekleşen bu anlaşma ile üyelerin finansman ihtiyacının giderilmesi kapısının açıldığını ifade etti. Başkan Ertekin, “Küçük ve orta ölçekli işletmelere de büyük firmaların imkânını sağlamak adına bu anlaşmayı gerçekleştirdik, KOBİ'lerin,  kendi sermayeleri ile işlerini yürütmeleri zor. Günümüzde malî işler işletmeler için çok önemli. Üyelerimiz, imkânlarla işletmelerini büyütme fırsatı bulacaktır. Amacımız, KOBİ'leri destekleyerek Şanlıurfa'nın ekonomisine katkı sunmaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Şube Müdürü İbrahim Güler ise KOBİ'lerin desteklenmesiyle hem üretimin hem istihdamın desteklendiğini belirterek bu anlaşmayla Şanlıurfa ekonomisinin bir ivme kazanacağını söyledi.

İki kurum arasında yapılan anlaşma gereği, yaklaşık 8 bin ŞUTSO üyesi Akbank’tan

25–150 Bin TL arası KOBİ destek kullanmaları durumunda;
•    Akbank Şubelerinden 10 havale, 10 EFT, 10 çek tahsilâtı,
•    İnternet şubelerinden sınırsız havale ve EFT
•    10 yapraklı vergi karnesi (vergi hariç)
•    KOBİ Destek Kredisi, Şirket Kredi Kartı ve Ticari Artı Para Kredisi’ni kullanan firmaların yeni üye işyeri talepleri için POS Hizmet Ücreti feragatı hizmetlerinden

Ayrıca;

150 Bin TL üzeri KOBİ destek kullanmaları durumunda ise;
•    Akbank Şubelerinden 20 havale, 20 EFT, 20 çek tahsilâtı,
•    İnternet şubelerinden sınırsız havale ve EFT
•    25 yapraklı vergi karnesi (vergi hariç)
•    KOBİ Destek Kredisi, Şirket Kredi Kartı ve Ticari Artı Para Kredisi’ni kullanan firmaların yeni üye işyeri talepleri için POS Hizmet Ücreti feragatı hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanacak.

Avantaj paketinin içeriği bunlarla sınırlı değil, detaylı bilgiler için Akbank Şanlıurfa Merkez Şubesi’ne başvurulabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.