banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

YAZ SİNEMA KEYFİ

Siverek belediyesi kültür ve sosyal işler müdürlüğü  yaz ayları boyunca ilçede bulunan park ve yeşil alanlarda her gece bir parkta sinema gösterimi yapılacağı belirtildi.

   Belediye başkan yardımcısı Mehmet Kucaklı yaptığı açıklamada şöyle dedi; ''Kentin sosyal ve kültür çalışmalarına katkı sunmak amacıyla sinevizyon aracılığıyla ilçede bulunan yaklaşık 50 yeşil alan ve parklarda her gece bir parkta olmak üzere yaz ayları boyunca vizyonda bulunan filmleri Sivereklilere izleteceğiz'' Siverek'te  yaz sinema  günleri'' kampanyası kapsamında   yaz boyunca   etkinliğimiz sürecek, bu etkinliğin  yanı sıra Siverek belediyesi kültür ve sosyal işler müdürlüğü bünyesinde bulunan sıra gecesi ekibi ve folklor ekibimizle birlikte değişik semtlerde müzik dinletisi düzenleyeceğiz.''dedi.

    Her gece farklı bir semtte sinema filmi izleyen Siverekliler belediye tarafından yapılan bu uygulamaya sevindiklerini belirtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.