banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Balıklıgöl Urfa Haber ak parti Viranşehir

Vali Güvenç’ten Öğrenci Yurduna Ziyaret



Bugüne kadar tüm iftar yemeklerini okullarda vatandaşlarla açan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu’nda da bu geleneğini sürdürdü.
Şanlıurfa Belediyesi’nin verdiği yemekte vatandaşlarla okulda iftarını açan Vali Güvenç, daha sonra Şair Nabi Yüksek Öğrenim Yurdunu ziyaret etti.
Yurt sorumlusu Bekir Söylemezle bir süre sohbet eden Vali Güvenç, burada verilen iftar programına da katıldı. Burada bir açıklama yapan Vali Güvenç, en büyük yatırımın insana ve geleceğe yapılan yatırım olduğunu, bunun insanoğluna kalacağını belirterek, “Gerçekten bu gibi ortamlarda çok duygulanıyorum. Allah'a şükürler olsun bugünleri gördük. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Bu müesseseleri bizim insanımız ayakta tutuyor. Devlet katkısı ile bunlar ayakta değil, ülkemizin her bir köşesinde hamiyetperver ve inançlı insanlarımız bu güzel eserleri yaşatıyor, çocuklarımızı okutuyorlar. Emek veren, hizmet eden herkese, kazancından helal ekmeğinden eğitime ayıran tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.
Şair Nabi Öğrenci Yurtları 5'i ise inşaat Şanlıurfa sorumlusu Bekir Söylemez, Vali Güvenç'e iftar davetlerine katıldığı için teşekkür ederek, Şanlıurfa'da 5'i faaliyette olmak üzere şu anda 10 öğrenci yurtlarının ve 3 adet de henüz yurt yapılması düşünülen arsalarının bulunduğu bilgisini verdi.
İftar programına, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya ile kentteki çok sayıda iş adamı ve sanayici de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.