banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Urfa'da Ramazan'ın İlk Haftasında Sıcaklık Artacak

Yapılan son değerlendirmelere göre; Önümüzdeki hafta sonunda Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimi ile İç Egede yer yer kısa süreli yerel sağanak geçişleri beklenirken diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının önümüzdeki bir hafta boyunca, Ramazan ayının ilk haftasında artmaya devam edeceği ve ülke genelinde mevsim normallerinin 2-8 derece üzerinde
olacağı tahmin ediliyor.
Önümüzdeki günlerde Şanlıurfa'da beklenen yüksek hava sıcaklığı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı; özellikle yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı olanların, yaşlılar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10:00-16:00 saatleri arasında dışarı çıkmamaları tavsiye edilirken, vatandaşlar duyarlı olmaları konusunda uyarıldı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.