banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa’da Eğitimi Bu Proje İle Geliştirecekler!..

Eğitimde son sıralarda olan illerin arasında yer alan Şanlıurfa, bu sorunu çözmek için çıkış yolları arıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde geliştirilen Mutluluk Eğitimle, Eğitim Kaliteyle Buluşuyor' Projesi tanıtımı yapıldı.
Şanlıurfal Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı konferans salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, Rehberlik Araştırma Merkezleri ve Rehber Öğretmenlerin katıldı.
Tanımım programında ilk olarak söz alan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, Eğitimde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri, Sosyal – Kültürel – Sportif Faaliyetler, Maneviyat, Projeler, Akademik Başarı gibi beş ana başlıktan oluşan projenin bilgilendirme sunumunu yaptı.
Tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında Peygamberlik mesleği yapan öğretmenlere seslenen İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, mesleklerinin öneminin bilincinde fedakarlıktan kaçınmayarak, Ülkenin geleceğini belki de dünyanın geleceğini şekillendirecek öğrencileri yetiştirdiklerini, bu büyük sorumlulukta başarılı olmanın tek yolunun mesleğini severek yapan öğretmenlerden geçtiğini, 19.6 yaş ortalaması ile genç bir nüfusa sahip Şanlıurfa’da başarılı olmanın gönüllere dokunabilmekle, fedakarca çalışmayla gerçekleşeceğini belirterek, eğitimde kalitenin artırılması için yapacakları çalışmalarda her zaman kendilerine destek olacaklarını söyledi.
Proje ile ilgili detaylı bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmasında Şanlıurfa’da eğitimde kaliteyi artırmanın bir yolunun da okullara öğrencilerin mutlu bir şekilde gelip öyle ayrılmasının sağlanması gerektiğini, burada en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü belirtti
Eğitimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin tespiti için 400 bin öğrencinin katılacağı bir anket çalışmasının yapılacağını belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, alınacak veriler ışığında velileri de içine katarak eğitim camiası olarak birlik beraberlik içerisinde başarı ve kaliteyi artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Toplantı, birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’in tüm öğretmenlerle tek tek tokalaşarak kapıda uğurlaması ile son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.