banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Telefonla dolandırıcıları tutuklandı

Harran ilçesi Şükürali köyünde faaliyet gösteren organize suç örgütü üyelerinin Türkiye’nin çeşitli illerindeki mağdurları arayarak kendilerini hakim, savcı, asker ve polis olarak tanıtarak hesaplarının PKK-Terör örgütünün eline geçtiğini, paralarının güvenliğinin sağlanması için kendilerine verilecek olan banka hesap numaralarına aktarılması suretiyle “Nitelikli Dolandırıcılık” suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şahıslara yönelik olarak, 09 Temmuz 2012 günü icra edilen operasyonda T.K, İ.K, H.K, A.K, F.Ü, M.N.K, İ.B ve H.K isimli (8) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştı.
operasyon kapsamında, şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucu (15) cep telefonu, (21) Sim kartı, (12) sim kart bloğu, (1) adet dizüstü bilgisayar, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet vın cihazı, (3) adet hafıza kartı, (7) adet kredi kartı, (1) adet hesap cüzdanı, (17.090) TL para, (10) adet ziynet esyaşı, (1) adet tapu senedi, ve (1) otomobil ele geçirildi.
Jandarmadan yapılan açıklamada olayla ilgili gözaltına alınan (8) şahıstan (6)’sı tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştur denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.