banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Suruç’ta Emniyet Teşkilatının 167. Kuruluşu Kutlandı
İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programına Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut, Garnizon Komutanı Yarbay İbrahim Aygün, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Yalçın, İlçe Emniyet Müdür Mehmet Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir daire amirleri ve emniyet mensupları katıldı.

Atatürk anıtına çelenk koyma töreniyle başlayan kutlama programı saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti. Polis Gençlik El ele Suruç’ta daha güzel günlere sloganıyla Bursa, İstanbul ve Çanakkaleyi gezen öğrenciler törende gezip gördükleri tarihi yerler hakkında izlenimlerini anlatarak geziden çok memnun kaldıklarını ve geziyi düzenleyen Suruç Kaymakamlığı ve Suruç Polisine teşekkür ettiler. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından polis günü ile ilgili yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Emniyet Teşkilatındaki görevlerini üstün performans ile yerine getiren polislere ise başarı belgeleri verildi. Kutlama törende konuşan Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut ’’ İlçemizde son dönemde Emniyet teşkilatımızda çok güzel çalışmalar yapılmaktadır. Personel sayımız artmıştır, vatandaşlarımızın yardımıyla teşkilatımıza araç takviyesi yapılmıştır, MOBESE sistemimize Aligör de dâhil edilerek toplam 32 kamera ile gece gündüz izleme yapılmaktadır. Aligör beldesi de en yakın zamanda polis bölgesi olacaktır. Polisimiz sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerle vatandaşımız ile bir araya gelerek çok güzel diyalog kurmaktadır. Kurumlar arası koordinasyon daha önce görülmemiş şekilde iyi olmaktadır. Bu gelişmelerin yansıması olarak asayiş ve huzur bozucu olaylarda gözle görülür azalma olmuştur. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm Emniyet ve kamu görevlerine 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla şükranlarımı sunar, başarılı hizmetlerinin devamını dilerim.” dedi.

Kaymakam Akbulut daha sonra Suruç Huzur ve güveni Destekleme Derneği Başkanı Reşit Yüksel’e çalışmalarından dolayı plaket verdi.  Kutlama programı Çarşı Polis Merkezinde verilen kokteyl ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.