banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Urfa'da Öğretmenlere uyum seminer verildi

 

Viranşehir Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda 2016 yılının Şubat ayında ataması yapılan öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uyum semineri verildi.

Uyum Seminerine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Yağan ve çok sayıda öğretmen katıldı. Öğretmenlere seminerde bir konulma yapan Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Yağan, öğretmenlik mesleğiyle ilgili bilgi vererek, herkese başarılar diledi.

Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Viranşehir'e atanan öğretmenlerin çok şanslı olduğunu, ilçe halkının misafirperver ve sıcakkanlı olduğunu söyleyerek, aynı duyarlılığı öğretmenlerinde göstermesi gerektiğini belirtti. Ateş, seminere katılan öğretmenlere başarılar dileyerek konuşmasını bitirdi. (Sabri Acet-İLKHA)

 

Kaynak: http://www.ilkha.com/haber/41298/ogretmenlere-uyum-seminer-verildi

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaViranşehirIlçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.