banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Şanlıurfa’da YGS sınavı heyecanı

Saatlerin 10.00'u göstermesiyle   Matematik, Türkçe, Fen ve Sosyal Bilimleri alanlarından toplam 160 soru sorunun sorulmasıyla başlayan sınav maratonu sona erdi.
 
Sınava aileleri ile birlikte gelen öğrencilerin sınava girmesi, okul bahçesinde bekleyen öğrenci ailelerinin Kur'an-ı Kerim den Yasin’i şerifler okudukları zikirler çektikleri ve dua ettikleri görüldü.

Sınava giren öğrenci babası Mehmet Çelik, "Bizler 1976-77 yıllarında bu dönemleri atlattık fakat şimdiki çocuklarımızın stresinden anneler babalar görüyor. Öğrencilerden daha çok stresliler 4-5 gündür stres altındayız bu stres altında çocuklarımız sınavlara girip ne derece başarılı olacaklarını bilemiyoruz bizler için ne hayırlı ise o olmasını diliyorum" dedi. 

Şanlıurfa'da 40 Bin Öğrenci YGS Sınavına Girdi

 

(Abdulhekim Bulut-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.