banner2
Öne Çıkanlar Urfa Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep

Mehmet Ekinci, Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıttı

12'ler mahallesindeki Gençlik Merkezinde eğitim gören öğrencilere kitap dağıtımına başlayan Başkan Mehmet Ekinci, Burada eğitim gören öğrencilerle sohbet edip, tavsiyelerde bulundu.


Öğrencilere sınavlara iyi hazırlanmaları için daha iyi çalışmaları gerektiğini ifade eden Başkan Ekinci, şunları belirtti, ''12’ler mahallesi gençlik merkezimizde, çevre mahallelerde gelen öğrenci kardeşlerimiz kayıt olmuş durumdalar. Şimdiye kadar bu merkezimize 440 öğrencimiz kayıtlı durumdadır. Kimi TEOG sınavlarına hazırlanıyor, kimi YGS’ye hazırlanıyor, kimi öğrencilerimizde gelip burada ders çalışıyorlar burada. Burada ki amacımız tabi ki buraya gelen gençlerimizin ihtiyaç duydukları derslerle ilgili dokümanlarını onlara bir şekilde vermek. Burada yine bizim hocalarımızın nezaretinde de bu öğrencilerimiz derslerine ve sınavlarına çalışıyorlar. Ev ortamında bulamadıkları çalışma ortamlarını öğrenci kardeşlerimizi burada bir şekilde hazırlamış oluyoruz. Sadece bu değil, bir tarafta da spor ile ilgili kurslar da açılıyor. Yine yetenek sınavlarıyla ilgili kurslarımız burada var. Gençlerimiz güzel bir şekilde, huzurlu bir şekilde 12’ler mahallemizin kalbinde, bu güzel merkezimizde iyi bir şekilde geleceğe hazırlanıyorlar. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bizim sahip çıkmamız demek bir yerde geleceğe sahip çıkmamız gerek demektir. Buradaki öğrenci kardeşlerimizle yaptığımız sohbetlerde de bunlar görülüyor. Bu millete, bu ülkeye olan aile duyguları hakikaten çok yüksek seviyededir. Bizlerde bu anlamda her türlü taleplerini, karşılayacağımızı burada ifade etmek istiyoruz. Öğrenci kardeşlerimize başarılar dileriz. ‘’Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.