banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Şanlıurfa emniyetinden okul ve park denetimi: 3 gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü okulların ikinci yarıyıla başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde denetimleri arttırdı. Denetimlerde 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Emniyetten yapılan açıklamada,
“Geleceğimizin güvencesi ve teminatı olan çocukların şiddet olaylarına karşı korunması ve muhtemel şiddet olaylarının önlenerek her türlü korku ve endişeden uzak, Güvenli ve Huzurlu bir şekilde eğitim ve öğretim sürdürmelerini temin etmek amacıyla 04.02.2019 günü 51 ekip 146 personelin katılımıyla güvenli okul güvenli park uygulaması yapılmış bu uygulamada;
113 okul ve çevresi 65 iş yeri, 39 park, 64 okul servisi ve 148 araç kontrol edilerek, uygulama sonucunda7871 tl para cezası uygulanmış. Bir miktar narkotik madde ele geçirilmiş, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 3 kişi yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.