banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR OKUL YOLLARINI AÇIYOR

Viranşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Piri Reis Anadolu Lisesi ve Viranşehir Mesleki ve Teknik Lisesi olmak üzere şu ana kadar Şanlıurfa genelinde 54 okul yolunu asfaltlayarak kış ayları öncesinde öğrencilerin zorluk çekmeden okula gitmelerini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, okul yollarını asfaltlayarak, eğitime giden yolları açmaya devam ediyor.

Daha önce okul yollarının olmadığını toz ve çamurda yürümekte zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, artık okullarına daha iyi şartlarda gideceklerini belirterek yapılan yoldan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

Öte yandan ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları kapsamında Viranşehir Yeni Mahallesi 724.Sokak ta (ayaklı su deposu yanında) içme suyu boru hattı döşeyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara temiz ve kaliteli içme suyu içirmek için hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.