banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Sağlık İçin Hijyen Toplantısı‏

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık İçin Hijyen; Hijyen İçin Eğitim Projesi kapsamında “Evinizin Mutfağı Bayrak Ödülü” alan işletme temsilcileriyle bir araya geldi.

     Çardaklı Köşk Konukevi’nde düzenlenen toplantıda hijyen konusu tekrar tartışılırken, bayrak ödülüne sahip işletmelerin son durumu değerlendirildi. Toplantıda ayrıca ödüllendirme öncesinde ve sonrasında göz önünde tutulan kriterler yeniden gözden geçirildi.

    Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sosyal Araştırma Planlama Koordinasyon (APK) birimi tarafından yürütülen Sağlık İçin Hijyen, Hijyen İçin Eğitim projesi kapsamında Evinizin Mutfağı bayrak ödülü verilen 6 işletme sahibi ve temsilcisiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Fakıbaba, katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.

   Evinizin Mutfağı Bayrak Ödülü”ne sahip işletmelerde görevli personellere yönelik hizmet içi eğitim seminerlerine ağırlık verdiklerini belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, düzenlenen toplantıda işletme sahiplerinin dilek ve temennilerini dinledi.

   Sağlık İçin Hijyen Hijyen İçin Eğitim projesi kapsamında gıda sektöründe hizmet veren işletmelere Mutfak ve Gıda Hijyeni konularında belirli periyotlarda eğitim seminerleri düzenleyen Şanlıurfa Belediyesi, şuana kadar gerçekleştirilen denetimler sonunda hijyen kriterlerine uygun 6 işletmeye Evinizin Mutfağı bayrak ödülünü verdi.

   Öngörülen şartlara ve hijyen kurallarına uyan işletmelere yönelik ödüllendirme çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba, Evinizin Mutfağı bayrak ödülüne sahip olan işletmelerde, halkın gönül rahatlığıyla gidip yemek yiyebileceklerini ifade etti.

   Dedecan Ocakbaşı, Sporyum Ocakbaşı, Gülhan Et Lokantası, Çardaklı Köşk, Çulçuoğlu Baklava&Restoran ve Koç Kasabından birer temsilcinin katıldığı toplantıya Başkan Fakıbaba’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı, “Sağlık İçin Hijyen, Hijyen İçin Eğitim” Projesi Koordinatörü Yasemin Savaş ve Proje Yürütücüsü Veteriner Hekim Gülşen Topuz Şener katıldı.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.