banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Akhisar Belediyespor

Okullara Çevre Düzenlenmesi Yapılıyor

Şanlıurfanın Viranşehir ilçesinde bulunan okulların altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra ilçede bulunan okullarında çevre düzenlemesin yapılıyor.

 ilçedeki birçok okulun çevre düzenlenmesini yapan Viranşehir Belediyesi, T.Fikret Kurtcan ilköğretim okulunu ziyaret etti.

Ziyarete Belediye Başkanı Vekili Mehmet Burun, Belediye Başkan Yardımcıları Nayıf Aslan ve Kemal Kudin ile belediye birim amirleri katıldı. Burada okul müdürü ve öğretmenlerle görüşen Belediye Başkan Vekili Burun ve ekibi okulun sorunlarını dinledi.

 Okulun çevre düzenlenmesini yapacaklarını belirten Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun: Eğitime önem veriyoruz. Çocuklarımızın iyi bir ortamda okumalarını istiyoruz. Bütün okullarımızın sorunları ile de ilgileniyoruz. okullarımız bizden birşey talep ettikleri sürece biz onlara yok demeyiz. bu okulumuza da daha önce kilitli parke taşı döşemiştik, geri kalan çevre düzenlemesini de en kısa zamanda yapacağız dedi. Ardından Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun öğrenciler ve okul öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler Viranşehir Belediyesine kendilerine sundukları katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Viranşehir Belediyesi Park-Bahçe Ekipleri Bahçelievlerde bulunan Rahime Hanım Ana okulunun da çevre düzenlemesini yaptı. okul yetkilileri Belediyeye çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.