banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu islamofobik

Odunculardan İtfaiyeye Teşekkür

      Oduncular Odası 2. Başkanı Bekir Aişeoğlu ile Hızarcılar ve Kavakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Akbıyık ve beraberindeki esnaf, önceki gece meydana gelen yangında büyük özveriyle çalışan itfaiye personellerine teşekkür ettiler.

     İtfaiye Müdürü Abdurrahman Ayıldağ ve itfaiye personelleri tarafından karşılanan esnaf grubu, Oduncular Sitesi olarak büyük bir facianın eşiğinden döndüklerini, bunda Şanlıurfa İtfaiyesi'nin büyük emek sarf ettiğini söylediler.

    Yangının başladığı dakikalarda olay yerine ilk gelen itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almak için verdikleri mücadeleyi bizzat gözlemlediklerini kaydeden esnaflar, böyle bir olayın tekrar yaşanmaması temennisinde bulundular.

   Ziyaret hakkında bilgi veren Hızarcılar ve Kavakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Akbıyık "Şanlıurfa Oduncular Sitesinde meydana gelen yangının faciaya dönüşmemesinde Şanlıurfa İtfaiyesi'nin büyük emekleri olmuştur. Yangının söndürülmesinde emeği geçen başta İtfaiye Müdürü Ayıldağ'a ve şahsında tüm personeline teşekkür ediyoruz" dedi.

     Oduncular Odası 2. Başkanı Bekir Aişeoğlu da esnaflar adına itfaiye personellerine teşekkür ettiklerini belirterek büyük bir facianın eşiğinden döndüklerini yeniledi.

BAŞKAN FAKIBABA İTFAİYE PERSONELLERİNİ KUTLADI

    Sabah saatlerinde İtfaiye Müdürlüğü'ne giden Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise İtfaiye Müdürü Abdurrahman Ayıldağ ve yangında görev yapan personellerle bir süre görüştü.

    Yangının daha fazla büyümeden söndürülmesinde büyük emek sarf eden personellerine teşekkür eden Fakıbaba, yangında yaşanan aksaklıkların ise not edilerek en kısa sürede giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.