banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Karaköprü'de bulvar çalışmaları sona gelindi VİDEO

Karaköprü Belediyesi Beldede yürütülen başta alt ve üst yapı çalışmaları olan asfalt, kilitli parke, temizlik, park ve bahçe gibi hizmetlerin Ramazan ayının çok sıcak bir mevsime denk gelmesine rağmen çalışmalar aksamadan, duraksamadan devam ediliyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin önderliğinde tüm personelin canla başla çalışarak bir ekip ruhu içersinde belde halkına hizmet için çalışılmaktadır.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfaltlama ekipleri geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve Kaköprü’ye kazandırılan yeni bulvarlar arasında yer alan Kolsuzoğlu Bulvarının asfaltlama çalışmalarını sıcak havaya rağmen büyük bir titizlikle yürüterek bir an önce vatandaşın hizmetine sunmak için adeta seferber olmuş durumdalar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.